Butiken
I vår butiksdel hittar du ett fint urval av våra smycken och corpus i såväl silver, guld, ädla stenar och pärlor och andra spännande material. Oftast tillverkar vi  smycken och föremål i ett unikt exemplar men arbetar även med små serier där vi kan variera form och färg. Tillverkningen sker till största del för hand i vår fina och välutrustade verkstad på Södermalm. Våra prisklasser varierar från smått till stort.
Vi representerar och säljer även ett urval smycken och corpus av vår föregångare, mästare och mentor Wolfgang Gessl som har drivit verkstaden under åren 1980-2017. Läs mer om >> Wolfgang Gessl och vår verkstadshistoria som började 1942 med ädelsmeden och formgivaren Sigurd Persson.

Beställningsuppdrag
Har du en idé eller önskan om tillverkning av ett speciellt smycke, corpus eller annat föremål som unikat eller i serie? Vi tar gärna emot individuella uppdrag av olika slag och rådgör tillsammans med dig som kund kring formgivning, materialval och tillverkning.

Formgivning
Genom Carolines kompetens inom formgivning, produktion och serietillverkning av smycken och corpus och Ingrids breda kunskap som såväl industridesigner och smyckeformgivare tar vi gärna emot både små och stora formgivningsuppdrag för korta och långa serier. Det kan vara allt från formgivning och tillverkning av företagspresenter, priser och utmärkelser över till produkter för hus och hem som produceras industriellt.

Förlovnings och vigselringar
Ringen för ditt livs ögonblick - eller bara för att den är vacker. Hos oss följer du med i formgivningsprocessen, din ring ska kännas skön och passa just din hand. Tillsammans går vi igenom möjligheter och kostnadsbild, vi känner på olika metaller (exempelvis guld, silver, titan, rostfritt) och pratar design, teknik och skönhet. Metallens tyngd eller lätthet. Färg och ytstruktur där t.ex mattborstad eller högblank yta ger ett individuellt uttryck. Kombinera din ring med en vacker sten eller den renaste och hårdaste diamanten, som reflekterar ljuset i ett fantastiskt färgspektrum. Vi erbjuder såväl handgravyr som lasergravyr av t.ex. fingeravtryck eller egenhändigt skriven namnteckning på ringens in/utsida.

Välkommen att kontakta oss för ett första möte!

Back to Top